autor: miks
|
data zamieszczenia: 2010-09-05 20:23:54
Prompter, ustalmy kilka rzeczy. Po pierwsze jesteś dziewczynką, czego wcześniej nie udało mi się zauważyć. Moja strata. *** Po drugie, jesteś poganką, czego również nie udało mi się wcześniej zauważyć, wszak zaatakowałaś mnie sierpem i młotem za mój wpis o katolickiej indoktrynacji, a tak właśnie czynią katomatoły. Moja strata. *** Po trzecie, ja i nietolerancja? Przenigdy. Mam wiele empatii dla wszelkich odmienności, w tym dla biednych zmanipulowanych katolików, choć - przyznaję - czasem mnie wkurzają. *** Po czwarte, tam gdzie się przenosisz zapewne jest Internet, więc odwiedź nas czasem, bo miło się z Tobą gawędzi.
| | |
| |
autor: prompter
|
data zamieszczenia: 2010-09-04 21:28:36
miks, jeszcze jedno. Używając takiego języka jaki używasz na tym forum stwierdzam, że jesteś osobą nietolerancyjną. "Katomatołek" jest sformułowaniem, które świadczy o nietolerancji wobec katolików. Ja nie muszę być katolikiem, żeby tolerować katolików. Dla Ciebie mam cytaty dwóch klasyków z mojej młodości: Rejestracja: "Nietolerancja jest cechą głupców. Głupota jest mądrością, czy mądrość jest głupotą? Głupota jest mądrością, czy mądrość jest głupotą?". Dezerter: "Budujesz faszyzm przez nietolerancję". Cya miks, zmieniam miejsce zamieszkania, więc nie będę Ci już odpisywała. Problem kentacky zostaje już tylko waszym problemem.
| | |
| |
|
data zamieszczenia: 2010-09-04 20:58:16
miks, bencwale potrafisz czytać ze zrozumieniem? Po pierwsze jak neo poganin może być katomatołkiem? Po drugie sam sobie palnij w łeb i wsadź sobie palec w dziurę po kuli, może wreszcie zrozumiesz, że nieszczelność w głowie masz od zawsze. Po trzecie zajrzyj używając lusterka do dziury po kuli, czy tam coś jeszcze masz.
| | |
| |
|
data zamieszczenia: 2010-09-04 17:38:26
Twój klasyk JKM??? Twój klasyk??? Gdyby się JKM dowiedział, że jest klasykiem niepisatych katomatołów, to by sobie w łeb palnął. Co za czasy...
| | |
| |
|
data zamieszczenia: 2010-09-03 22:22:48
miks, jaki adwersarz taka składnia. Mój klasy JKM ma odpowiednie zdanie na takich jak Ty socjalistów. Mam dla Ciebie propozycję, fundnę Ci bilet do Wenezueli, ale tylko w jedną stronę.
Poganie na religię nie chodzą, a za Światowida ocen nie dają. :)
| | |
| |
|
data zamieszczenia: 2010-08-14 21:02:47
Prompter. No cóż, typowa logika katomatołów: jak ktoś nie jest katolikiem, to zapewne jest komunistą. Trzymając się tej logiki należałoby wyciągnąć wniosek, że 85% ludności świata to komuniści. *** A tak na marginesie... Cyt.:"Twoja mocna wiara pewnie nadal jest w dziadka mroza, pionierów etc." Sądząc po składni to pewnie nawet podstawówki nie ukończyłeś. Ale z reli była szóstka, co?
| | |
| |
|
data zamieszczenia: 2010-08-06 22:31:14
Ty miks musiałeś dostać młotkiem, który się od sierpa oderwał. Twoja mocna wiara pewnie nadal jest w dziadka mroza, pionierów etc..
| | |
| |
|
data zamieszczenia: 2010-08-06 13:22:43
W pewnym sensie wszyscy ci obrońcy krzyża (i pozostali patriotopodobni) w łeb krzyżem dostali. Indoktrynacja od pierwszych dni życia (chrzest). Potem komunia i religia w szkołach. Nie ma nic prostszego jak manipulowanie umysłem kilkulatka. Taki brzdąc uwierzy we wszystko, nawet w to, że w chmurach siedzi brodaty starzec, który się pogniewa, jak malec będzie niegrzeczny. Niestety, niektórym to zostaje potem na całe życie. Do tego bieda, brak wykształcenia, nieobcowanie z kulturą i mamy komplet: dziwolągi człekokształtne, może i homo, ale na pewno nie -sapiens.
| | |
| |
autor: Mietek
|
data zamieszczenia: 2010-08-05 21:49:49
...patriota to chyba za przeproszeniem krzyżem w łeb dostał i dlatego wypisuje takie bzdury nam teraz...
| | |
| |
autor: Paweł.B
|
data zamieszczenia: 2010-08-03 23:49:57
To niezwykle pouczające, gdy śledzi się wymianę zdań pomiędzy Panami. Dwoje dorosłych, wykształconych ludzi, którzy z ogromnym wdziękiem i taktem przekonują się do swoich racji. Jak to ktoś powiedział, „Polak z Polakiem się zawsze dogada”....... Panie Patrioto, a tak a propos Pańskich wcześniejszych wypowiedzi. Był Pan w Warszawie bronić krzyża?
| | |
| |
 |
|